Ugrás a tartalomhoz

Minden jegy elkelt a U2 koncertjére

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Kultúra és szórakozásTovábbi híreink kulturális témában:

{{{1}}}

Lásd még a kultúra szócikkét
a Wikipédiában!
A U2 2005. november 21-én

2009. március 27., péntek

Minden jegy elkelt ma éjjel a U2 koncertjére.

Minden jegy elkelt ma éjszaka a U2 világhírű ír rockegyüttes koncertjére, amely Zágrábban, Horvátországban rendeződik meg augusztus 10-én. A koncert a The U2 360° Tour nevű világturnéjának keretén belül fog lenni.

A horvátországi U2-rajongók ma egész éjszaka ezresével álltak sorban, áhítozva a jegyekért Zágrábban. A nagy dulakodás úgy túlterhelte a rendszert, hogy a jegyek elárusítását néhány órára fel is kellett függeszteni. A 2006 óta turné koncertjeinek szervezője, Maja Valjak is elmondta: „Egész pályafutásunk során nem láttunk ilyet”, és még azt is hozzátette, mindenki reméli és úgy is gondolja, hogy még egyszer koncertezhetnek a horvát fővárosban.

A belépői jegyeket az interneten már éjféltől árulták, a köztéri boltokban pedig reggel kilenc órától. Összesen kb. 63 000 jegy kelt el 250 és 2 000 kuna közötti értékben, ami magyar pénznemben 8 160 és 81 600 forintnak felel meg.

Az együttes egyik rajongója, a harminchat éves, kétgyerekes Ksenija Pavlic is elmondta: „Egész életemben erre vártam, és nem bírtam volna ki, ha elszalasztom!”, aki már a jegyek árulásától kezdve internetezett, hogy jegyet kapjon az együttes koncertjére.Források