Miss Venezuela, Dayana Mendoza lett a legszebb nő

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Kultúra és szórakozás


Llibri books4.JPG


További híreink kulturális témában:

{{{1}}}

Lásd még a kultúra szócikkét
a Wikipédiában!
Dayana Mendoza

2008. július 14., hétfő

Dayana Mendoza lett a világ legszebb nője a 2008-as Miss Universe szépségversenyen. A gálaünnepség a dél-vietnami Nha Trangban zajlott. A magyarok közül Dammak Jázmin jutott a legtovább a selejtezők során, bekerült a legszebb tizenötbe.

A 22 éves Dayana Mendoza a Miss Universe 2008 győztese. A japán Mori Rijo szépségkirálynőtől kapta meg Miss Universe koronát. A magyarok az RTL Klub csatornán "A királynő" című tévéműsor ideje alatt voksolhattak a kedvencekre. Freire Szilvia, Dammak Jázmin és Polgár Krisztina kapott idehaza a legtöbb szavazatot, ők képviselték országunkat.

Dayana Mendoza egyébként 178 cm magas. Gyönyörű fehér fogsora van. A kolumbiai, a dominikai, az orosz és a mexikói lány volt még esélyes a cím elnyerésére. De a Miss Universe nem csak egy cím, hanem komoly díj is. Dayana Mendoza körberepülheti a világot. New York-i luxuslakást kap egy időre és ruhatárát is feltölti.

A Miss Universe 2008 gálát Donald Trump szervezte, a műsorvezetők Jerry Springer és a Spice Girl Melanie Brown voltak.Források