Ugrás a tartalomhoz

Rákóczi Ferenc ma is vallja véletlenül lett rádiós

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!

2010. október 11., hétfő

Rákóczi Ferenc nem volt nagy iskolába járó. Nem az a tag, aki az iskolapadban henyélte el idejét. A tanulást sosem szerette, a tudást igen. A stop.hu szerkesztője biztosan tudja mit csinált szabadidejében Rákóczi Ferenc iskolába járás helyett. Véletlenül lett rádiós.

"Végzettségem szerint mechanikai műszerész vagyok, a békéscsabai kábeltévénél technikusként dolgoztam." 1993-ben alapították az első kereskedelmi rádiókat, ekkor kezdett rádiózni Rákóczi Ferenc. Két kölyke van: Panna és Soma Benedek. Kislánya másfél éve született. Sokat tanultak a poronytyok tőle. A családi élet mellett továbbra is a nyári lendületben dolgozik. A Class FM Morning Show-jában startolt el ugyanis a Miss Grid Girl 2010, amit Vadon Janival az Eni Forma 1 Magyar Nagydíjának időpontjában, 2010 június 23-án rendezte meg. A Class FM segített megtalálni a 2010-es Magyar Nagydíj legdögösebb Boxcicáit. A Miss Grid Girl 2010 cím zsűrije az Eni, mint főszponzor, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke, Bende Adrienn, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani Wéber Gábor és Zollner Gyula volt. 52 lány indult a Miss Grid Girl címért. A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher felett végül Budaházi Nóra és Zeller Zita tarthatta a zászlót.

Vágó Pirosról kevesebbet hallani, mint Rákóczi Ferencről, pedig Vadon Jani mellett régóta dolgozik egy műsorban. Legutóbbi hír az volt, hogy Vágó Piros is gyalogol a mellrák ellen. A 8. AVON Gyaloglás az Életért elnevezésű rendezvényt körülbelül egy időben a Miss Gird Girl címmel egy időben hozták össze a Városligetben Budapesten. A mellrákellenes sétában rengeteg hazai híresség részt vett például Kovács Áron.

Források

Kultúra és szórakozás