Szabó Győzőt megkereste a Tűzvonalban, Stohl szerepére

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!

2010. május 12., szerda
A Tűzvonal sorozat főszereplőt keres. Az Origo.hu tévérovatának felmérése szerint 7600 szavazat eredménye alapján Szabó Győzőnek nagy esélye van a szerep elnyerésére.

Szabó Győzőt a szavazók 20%-a látná szívesen a Bordás szerepében. „Nem tisztáztam le semmit, de volt megkeresés a produkció részéről. Gondolkodási időt kértem” – nyilatkozott Szabó Győző. Fenyő Ivánra esett a második legtöbb voks, ő 15 százalékot ért el.

„Nem láttam az eredményt, de több barátom is felhívott tegnap meg ma, hogy elújságolja. Jólesett, hogy ennyi bizalmat ad nekem a közvélemény, és célom, hogy a szeretetet visszaadjam az embereknek” – mondta Fenyő Iván az origónak adott interjújában, aki nem választolt arra a kérdésre, hogy megkereste-e őt a Tűzvonalban.

Nagy Ervin és Gesztesi Károly is jó eredményt ért el. Voltak viszont olyanok is, akik Stohl András színészi képességeire kívácsiak a továbbiakban is. Felmerült egy ötlet, miszerint Bordás figuráját egy „autóbalesettel kellene eltakarítani”. Rékasi Károly jelenleg a Barátok köztben dolgozik, sokan szavaztak rá is.

Források