Szerkesztő:Xbspiro

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
[magyar] Üdvözöllek! Eredetileg a Magyar Wikipédiára regisztráltam valamikor 2006-ban, viszont újabban a Wikihírek felé kacsintottam ki. Mivel a közösség itt jóval kisebb, úgy érzem, hogy az a kevés, amit szerkesztek, jobb helyre kerül. (Vagy inkább: jobban hasznosul.) Eredetileg az apró szerkesztések vonzanak, de itt szívesen fordítok is, elsősorban angolból.

[English] Welcome! Although my home wiki is the Hungarian Wikipedia (since 2006), my focus has recently shifted towards Wikinews. The community of this project is much smaller than what Wikipedia has, therefore the little time I am able to spend on Wikimedia can be more fruitful here than it would be on bigger projects. Or at least I think so. Minor edits dominate my contributions, followed by translations from English Wikinews.


SUL | HuWiki (contributions) | EnWiki (contributions) | Commons (contributions) | Meta (contributions)


Honnanság - Origin
Lakhely Szeged [EN]
Somogyapáti [EN]
City
Böngésző - Browser
Böngésző Opera [EN]
Browser
Wikihírek:Bábel
hu Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
Ez a Wikihírek egyik felhasználói lapja.
Ha ezt a lapot nem a Wikihírekben olvasod, akkor egy tükrözést látsz. Légy tudatában annak, hogy a lap elavult lehet, és hogy ezen felhasználónak valószínűleg nincs kapcsolata a Wikihíreken kívül semmilyen más, ezt a lapot tartalmazó weboldallal. Az eredeti felhasználói lapot a http://wikihírek.hu/wiki/Szerkesztő:Xbspiro címen találod meg.
Wikimedia Alapítvány