Ugrás a tartalomhoz

Wikihírek:Homokozó

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
(WH:H szócikkből átirányítva)

Hahó!

Ez a magyar Wikihírek homokozója, melyben újdonsült szerkesztőink szabadon garázdálkodhatnak, bármilyen szerkesztést kipróbálhatnak, természetesen a civilizált viselkedés szabályait és a Wikihírek irányelveit figyelembe véve. (Szerkeszteni a lap legtetején és az egyes fejezetcímek mellett található „szerkesztés” linkekkel tudsz.)

Némi eligazításért lásd a „hogyan szerkessz lapokat” oldalt, lépésről lépésre haladó útmutatást pedig az első lépések oldalon találsz. Ha kész vagy a módosításokkal, csak nyomd meg a „Lap mentése” gombot – igen, ennyire egyszerű! Semmit nem ronthatsz el, ne aggódj. Ha véletlenül az egészet törlöd, akkor is könnyen vissza tudjuk állítani.

Csak egy dologra kérünk: a lap forrásának első során, amelyben az olvasható, hogy
{{/***** Kérjük, hogy ezen a soron ne változtass! *****}},
tényleg ne változtass!


Az itt olvasható szövegeket szerkesztőink a lehetőségek tesztelése céljából írták, azok tartalmát senki nem ellenőrizte, a helytelen vagy valótlan állításokat nem nézte át, javította senki. Tehát az oldalon szereplő „információt” jobb nem megfogadni, komolyan venni. A Wikihírek közösségével kapcsolatos kérdéseket, illetve egyéb komoly kérdéseidet pedig a kocsmafalon teheted fel, műszaki, technikai szerkesztési problémáidat pedig annak műszaki és kezdőknek fenntartott szekciójában. A leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra a segítség-oldalakon igyekszünk választ adni.


Sablonok tesztelésére használhatod a sablonhomokozót és a sablonok kibontására való lapot.

Látod-e?