Sablon:Blokkolt azonosító

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Az azonosítódat blokkoltuk, mert a felhasználói név elfogadhatatlan (félrevezető, ízléstelen, sértő vagy egyéb okokból tiltott) volt. Ha a blokkot érvényesítő adminisztrátor által a konkrét intézkedéshez fűzött indoklást szeretnéd megtekinteni, itt találod. (A felhasználónevekre vonatkozó szabályokat az azonosítóról szóló lapon tanulmányozhatod.) Arra kérünk, hozz létre új azonosítót és azon folytasd a szerkesztést. Ha nem értesz egyet a blokkal, az adminisztrátorok üzenőfalán reklamálhatsz.

Ha az új regisztrációval sem tudsz szerkeszteni, előfordulhat, hogy a Wikihírek szoftvere automatikusan letiltotta az IP-címedet. Hacsak nem kaptál más okból is blokkot, ez nem szándékos intézkedés volt: jelezd levélben valamelyik adminisztrátornak, és visszaállítják a szerkesztési jogaidat.


A sablonról [sablondok. infó] [szerkesztés]

Ezzel a sablonnal a nevének és szövegének megfelelően elsősorban az elfogadhatatlan felhasználói név (lásd: Wikihírek:Azonosító), másodsorban az egyéb okok miatt véglegesen blokkolt azonosítókat jelöljük meg. Lásd még: Wikihírek:Blokkolási irányelvek. Ezt a sablont az adminisztrátorok használják.

Figyelem! Ha nem csak júzerlapot jelölsz vele, hanem a vitalapot is, substolva használd, és vedd ki belőle a kategóriábasorolást, bőven elég, ha a júzerlap szerepel benne. De még egyszerűbb, ha a vitalapot átirányítod a júzerlapra, az ott szereplő értesítésre. A sablon a júzerlapokat elhelyezi a Blokkolt azonosítók kategóriájában.