Portálvita:Sport

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!

Na, és mikor kezdjük gyarapítani a sportrész híreit? :D - CFC vita 2008. június 5., 12:47 (UTC)

Ha írsz sport cikket, a kategória alapján elméletileg a dynamic pagelist automatikusan beteszi a portálba, a megfelelő helyre. Át kéne nézni a kódokat olyan valakinek aki ért is hozzá, én az angol lapról másoltam át, jelenleg ez van. Szerintem valami valahol hibádzik benne, ugyanis próbálkoztam a Marsos cikket bevezetni a megfelelő portálba de nem sikerült.
Reklámozni kell a wikihíreket, különösen pályakezdő, újságírói ambíciókkal rendelkező emberek körében. Nekik jó lehetőség lenne az elinduláshoz. Írtam már az indexre is és még pár hasonló helyre, (sőt még a wikipédiára is) mikor még a projekt az incubátorban volt, de egyetlen egy érdeklődő sem jelentkezett. Nem akarok vészmadár lenni, de a jelenlegi állás szerint hamar meg fog szűnni a magyar wikihírek. – Gothika vita 2008. június 6., 07:48 (UTC)

Portál:/Friss hírek‎ itt frissult a tartalom, a Portál:Sport-nál viszont a rossz link van bent.– MahatmaG vita 2008. július 7., 09:59 (UTC) Már jó, biztos a böngészőm miatt volt.– MahatmaG vita 2008. július 7., 10:01 (UTC)

A cache miatt lehetett, az aloldalon már frissült, de a Portálon még nem. Ilyenkor kattints a szerkesztés gombra, majd ments el a lapot változtatás nélkül és frissülni fog azonnal.
Viszont mivel sajnos nincs Portál névterünk, ezért az egész nem úgy működik, ahogy kellene. Amikor a piros linkekre kattintasz a Portálokon, nem úgy jönnek létre az oldalak, ahogy kellene. Például most a Portál:Bulvár hírek-en is a sport témájú cikkek jelennek meg. A Portál:Politika és a Portál:Gazdaság van úgy megcsinálva,hogy a jelen körülmények között működjön. – Gondnok vita 2008. július 7., 10:06 (UTC)
És mikor lesz Portál névterünk? Mitől függ? Ez nagyon gáz, hogy a sport portál tartalma más portálon is megjelenik..– MahatmaG vita 2008. július 7., 10:44 (UTC)

Jó kérdés. A bugzillán lezárták a bugot, amiben meg volt említve, szóval újra kellett kérvényezni. – Gondnok vita 2008. július 7., 11:19 (UTC)


fejléc

Nagyon sötét a fejléc, a linkek első pillantásra nehezen olvashatók. (sötétzöld + kék) . Majd keresek vmi vilagosabb szint.– MahatmaG vita 2008. augusztus 7., 12:21 (UTC)