Szerkesztővita:MahatmaG~huwikinews

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Miért nem szóltál rám, hogy elindult????? – KossuthRad vita 2008. június 2., 12:42 (UTC)


  1. Mit gondolsz, miért nem látszik a wikinewslogó mindig a bal felső sarokból??
  2. Miért nincs a kezdőlapon semmi, miközben vannak cikkek ?? – KossuthRad vita 2008. június 2., 12:46 (UTC)

Így szólok neked legközelebb ha van valami változás, nem hagysz dolgozni...– MahatmaG vita 2008. június 2., 12:50 (UTC)

Szerzői jog

Üdv! A stop.hu cikkei szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért nem lehet ide átmásolni őket. Lásd. Wikihírek:Szerzői jogok. – Gondnok vita 2008. június 2., 15:17 (UTC)

Ezekben a cikkekben szó szerint átvett szakaszok vannak. A legjobb, ha teljesen újrafogalmazod a saját szavaiddal.
Az általam kitett sablon belehelyezi a cikket a "Vitatott" kategóriába, és addig nem jelenik meg a főlapon. A főoldalon azok jelennek meg, amik a Publikált kategóriában vannak, de nincsenek benne a Vitatott -ban. Szóval a sablon eltávolítása után újra meg fognak jelenni. – Gondnok vita 2008. június 2., 15:33 (UTC)

Nagyon reklámízű

Szerintem nem kell negatívat is írni, nem attól lesz semleges. Inkább csak tartózkodni kell a minősítésektől, véleményalkotástól. Pl. lelkes fejlesztők, áttörés, mi örülhetünk mert igazán jól sikerült. Ezek szubjektív dolgok, ne mondjuk meg az olvasónak, hogy ez egy jó vagy éppen rossz kiegészítő, örüljön neki vagy szégyellje; azt majd ő eldönti.

Valamint ki kellene szedni az oda nem illő részeket:

hazai média egyenlőre a Diablo III.-tól visszhangzik - ennek mi a jelentősége a hírrel kapcsolatban? Nem mondom, hogy mindenképpen ki kell szedni, csak szerintem nem túl releváns itt erről beszélni.

első hazai Games Developer Forumon (GDF) egyes fejlesztők arról panaszkodtak - Mi köze a hírhez, hogy mit mondtak egy éve egy fórumon bizonyos fejlesztők a játékokról általában? Az megint csak szubjektív, hogy a fejlesztőknek mégis sikerült túllépni valamin.

Az origós videó: régi az a videó, ennek sincs sok köze a jelenlegi hírhez (mármint hogy elkészült a kiegészítő).

Még mindig nem tudjuk, honnan van az info, hogy befejezték a fejlesztést?

az sem kizárt, hogy további változatokat is csinálnak még - Ezt honnan tudjuk? – Gondnok vita 2008. június 30., 16:29 (UTC)


Szerzői jog

Válaszom a vitalapról: Mert ez egy MTI hír, és ők megvásárolták a jogot, hogy a honlapjukon közzétegyék.

Csak és kizárólag akkor másolhatsz be ide szó szerint egy hírt, ha a szerzője kifejezetten engedélyezi a GFDL alatti publikálást. Tehát nem a nonprofit felhasználást, hanem kifejezetten a GFDL alatti publikálást. Ami gyakorlatban azt jelenti, hogy szinte soha nem tudod idemásolni az adott hírt. Ha valahol nem tiltják meg a másolást, de nem is engedélyezik kifejezetten, akkor sem szabad másolni, mivel a szerzői jog akkor is védi. Ebből adódóan, amit a hírportálokon (index, origo, nol stb.) találsz, azt soha nem lehet idemásolni!– Gondnok vita 2008. július 7., 08:55 (UTC)

Portál:Sport

Látom dolgoztál a sport portálon. Sajnos nem úgy működik, ahogy kellene, [[Vita:Portál:Sport|itt]] leírtam miért. Most átalakítottam, hogy a jelen körülmények között is működjön. – Gondnok vita 2008. július 7., 10:17 (UTC)

re:idézés

Szerintem lehet idézni, főleg ha csak pár mondat, forrásmegjelöléssel. Egy teljes interjú, vagy abból hosszabb szakaszt már nem biztos. – Gondnok vita 2008. július 29., 19:18 (UTC)

Licencváltás

Szia! Légyszi nézz rá te is erre és írd le a véleményed. Üdv, – Dami vita 2008. október 24., 17:48 (UTC)

Átnevezés

Nem tudom, miért, de valamiért nem működik nálam az átnevezés, márpedig a Nagy Miklóst még nem találták meg sem Hollandiában, sem Romániában címben a "Hollandiában" után vessző kéne. Kérlek, nevezd át, és a főoldalon is javítsd majd a linkjét! Adam78 vita 2008. október 27., 17:27 (UTC)

Your account will be renamed

2015. március 18., 03:01 (CET)

Átnevezve

2015. április 17., 06:40 (CEST)