Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Bdamokos

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Legutóbb hozzászólt Grondin 15 évvel ezelőtt a(z) Bot flag for GrondinBot témában
Köszöntünk a magyar Wikihírekben, kedves Bdamokos!

Üdvözlünk!

A Wikihírek szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikihírekben folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Gothika vita 2008. június 1., 12:09 (UTC)

OMG

Sorry, tényleg félrenéztem... :( :) - Dorgan labor 2008. június 13., 19:34 (UTC)

Admin

Lezártam a szavazást, mivel már elvileg egy napja véget ért. Gondolom a többit intézed. :) – Gondnok vita 2008. június 15., 16:48 (UTC)

Szia! Köszi, utánajárok a dolgoknak igen. Üdv, – Dami vita 2008. június 15., 17:33 (UTC)

invitation

As an Administrator, you are allowed into #wikimedia-admin, the cross-wiki coordination channel for Wikimedia administrators. Any member of the channel can invite you in temporarily, but you need an invite exemption from a channel operator to get in whenever you want. Please come to #wikimedia and ask for an invite.

Any admin from any project is welcome and it is a good place for cross-wiki coordination of vandal and spam fighting. It is also useful for new admins to contact more experienced admins in real-time to get help with the more complicated admin tasks such as history merges/splits and importing via Special:Import.

Please remember to translate the interface at betawiki: only and to upload images preferably at commons:

Thank you

Best regards, --kismadár (:> )=| 2008. június 20., 18:33 (UTC)

CommonsTicker

Ha szépen megkérlek, felkeresnéd a gazdáját az én nevemben? Sokat segítenél.. :) Köszönöm. - Dorgan labor 2008. július 6., 10:55 (UTC)

Ha nem felejtem el, miutan itthon leszek, megteszem. Udv, – Dami vita 2008. július 17., 19:44 (UTC)

Karadžić

Szia! Tudom, hogy a Pédiában nem véletlen a "Karadžić"-alak. Mint láthattad, én is hezitáltam, végül a magyaros átírás mellett döntöttem. Nem tudom, volt-e erről korábban vita a Pédiában. Mindenesetre így hagyom. - Vadaro vita 2008. július 30., 21:32 (UTC)

Én is nagyon fontosnak tartom a helyesírást. Örülök, hogy itt egy "kommandós", sőt "vaskéz" :-). Csak az baj, hogy így az egész magyar sajtóval megyünk szembe. A magyar forrásból származó cikkeknél nem tudhatjuk a nevek eredeti írásmódját, úgyhogy ebből sok gubanc várható. Mindenesetre javasolnám, hogy az idegen nevek átírásáról a Kocsma/Helyesírás lapjára írj egy rövid tájékoztatót, linkekkel a WP-re. Ha (majd) jönnek ide nem-Pédiás szerkesztők is, nem árt tisztázni számukra az alapelveket. - Vadaro vita 2008. július 31., 18:11 (UTC)

Értelek. Egyébként az orosz átírásban én is otthon vagyok, bár "fehér foltok" mindig akadnak. Kösz a válaszokat. - Vadaro vita 2008. július 31., 19:44 (UTC)

Képek licence

Eddig úgy tudtam - ezért -, hogy ránk csak a "közkincs" vonatkozhat. Ha nem így van, akkor könnyebb az életünk, kösz! - Vadaro vita 2008. augusztus 28., 21:20 (UTC)

Bot flag for GrondinBot

Hello,

Can you see my request of bot blog for GrondinBot, in this page ? Thank's– Grondin vita 2009. május 9., 14:35 (CEST)Válasz