Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Vadaro

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Legutóbb hozzászólt Beroesz 14 évvel ezelőtt a(z) Beroesz témában
Köszöntünk a magyar Wikihírekben, kedves Vadaro!

Üdvözlünk!

A Wikihírek szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikihírekben folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Gothika vita 2008. június 1., 12:46 (UTC)


Fotók

Szia! Nincs mit! Te is kiegészítetted az én cikkemet. Elvégre ezért találták ki ezt a közös szerkesztősdit. --Gondnok vita 2008. május 28., 18:26 (UTC)

Formai útmutató

Csak most vettem észre, hogy írtál a Dorothea vitalapomra (azt a nevet már nem használom). Azokat a lapokat (eléggé kutyafuttában) még az inkubátorban írtam, egy részét a wikipédiából vettem át, másik részét ami wikihírek specifikus volt az az angol wikinewsból fordítottam. Ezért lehet benne gépelési és fogalmazási hiba is. Nyugodtan javítsd ki, nem kell nekem szólni. – Gothika vita 2008. június 1., 12:46 (UTC)

5 éves

Kitettem a hírt. Sajnos nem találtam igazán jó elrendezést, mivel csak a wikipédiás golyó van illusztrációnak, és a kiemeltcikk-sablon miatt nem igazán jött ki jól az elrendezés. Próbáltam minél hosszabbra írni a szöveget, hogy kitöltsem a helyet. Ha esetleg változtatni/javítani akarsz a szövegen, a szerkesztés gombra kattintva megteheted. – Gondnok vita 2008. július 8., 22:35 (UTC)

Karadžić

Szia! Ezt a kérdést vita nélkül eldöntötték a Helyesírási kommandó tagjai az OH-ra hivatkozva, és én támogatom, és mint a kommandó vaskeze betartatom a döntést (ezzel egyfajta elitizmust éltetve, hiszen mi vagyunk az egyetlenek akik ezt teszik). Lásd w:WP:CIRILL és még szétszórva pár helyen. Üdv, – Dami vita 2008. július 31., 12:05 (UTC)

A szerb nevek miatt addig ne aggódj, amíg engem látsz; az orosz átírással még talán elboldogulok, de egyébként nem tudnék átírási vagy helyesírási vaskézként fellépni. Egyben reménykedem: van valaki aki elolvassa a cikkeket az eredeti szerzőn kívül (és itt nem az alkalmazott átírási konvenciók és belső helyesírási megállapodások, hanem bizonyos alapszavak helyesírása, vagy a címben szereplő elírások miatt).– Dami vita 2008. július 31., 19:09 (UTC)

Képek

Szia! A cikk vitalapján válaszoltam. A Commonson lévő összes kép jó. Azokat amikről feltételezed, hogy jogsértő a Commonson, célszerű töröltetni onnan, ekkor a CommonsDelinker nevű bot automatikusan kiveszi őket a cikkeinkből. Üdv, – Dami vita 2008. augusztus 27., 21:54 (UTC)

Vita:Feröeri lelkészt avatnak Koppenhágában‎

Ott válaszoltam. Üdv, – Antissimo vita 2009. július 27., 09:36 (CEST)Válasz

Beroesz

Az üzenet célba ért, köszi a figyelmességet. Én vagyok az. – Beroesz vita 2009. november 23., 18:24 (CET)Válasz