Vita:Hartmut Grossmann előadást tartott Magyarországon

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

mivel csak most regisztráltam magam, eléggé kezdő vagyok itt a wikinewsban. Át kéne nevezni a Mr. Harmut Grossmann titokban Magyarországon érkezett cikket Mr. Hartmut Grossmann titokban Magyarországra érkezett-re. Köszi– Vallah vita 2008. július 26., 16:14 (UTC)

Megjegyzések

Néhány észrevétel. Szerintem: 1. "A világ baháijainak legfelső kilenc tagú vezetőjének volt egyike...". Ez nyilván elírás; nincs "kilenc tagú vezető"; hanem vagy "vezetőinek egyike...", vagy "... vezetőségének egyik tagja". 2. A cikkből nem derül ki és ezért "levegőben lóg", hogy miért "titokban" érkezett. 3. A szöveg nagy része többes szám első személyben iródott. Szerintem ez csak akkor elfogadható, ha az előadót szó szerint idézik, ekkor viszont a szöveget idézőjelek közé kéne tenni. - Vadaro vita 2008. július 26., 20:24 (UTC)

Ja, és elfelejtettem: Ha saját tudósítás, akkor miért van mégis forrás? - Vadaro vita 2008. július 26., 20:26 (UTC)

A Források részt átneveztem külső hivatkozásokra, a bevezetőt megpróbáltam pontosítani. Az előadásról szóló részt tényleg át kellene fogalmazni, hogy tudósítás legyen. Jelenleg inkább filozofálásnak tűnik. – Gondnok vita 2008. július 27., 10:02 (UTC)