Vita:Soros Györgyöt az amerikai képviselőház fogadta

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szia, Irregular! Örülök, hogy írod ezt a cikket, van hozzá egy megjegyzésem. Az MTI honlapjain kifejezetten tiltja a nevére utaló hivatkozások, sőt a neve feltüntetését is, hacsak nem adott erre külön engedélyt. Ezért arra kérlek, a lap felküldése előtt töröld a Források közül a rá utaló sort. Vadaro vita 2008. november 14., 19:21 (UTC)

Nem vagyok jogász, de kizártnak tartom, hogy megtilthatják a linkelést. Viszont ha nagyon jó fejek akarunk lenni, és mégis betartjuk ezt a tiltást, akkor könnyedén megkerülhetjük, mivel az MTI hírek temérdek oldalon megtalálható, ezekre is linkelhetünk (origó, index stb.) – Gondnok vita 2008. november 16., 13:28 (UTC)
http://hirek.mti.hu/
A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók az MTI tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével. (Az adatbázis-azonosítót az MTI belső szerkesztőségi rendszere tartalmazza.)
Az MTI előzetes engedélye nélkül tilos az MTI honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése.
Én se vagyok jogász, sőt most már szinte semmit nem értek a hírekre vonakozó jogról, ezt csak elolvastam. Persze, a többiekre mutathat link, szerintem is. Vadaro vita 2008. november 16., 20:54 (UTC)