Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Dani

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Legutóbb hozzászólt Xbspiro 14 évvel ezelőtt a(z) Képdia sablon témában

Hi. I understand you've protected the main page now and this means I can't edit it because my account isn't old enough. Could you replace the link to Sablon:Weather World C with Sablon:Világidőjárás C to skip the redirect. Cheers. Adambro 2008. május 26., 19:56 (UTC)

Fel kéne tölteni ide a magyar wikihírek logót és levédeni, de valamiért nem lehet. Mikor a wikiforrásban cseréltük a logót fel kellett tölteni oda is a képet és le is kellett védeni (a commonsos kép nem volt elég). Akartam írni a bugzillára, de nem volt levédett kép amire hivatkozhattam volna. Tudsz tenni valamit ez ügyben?--Dorothea 2008. május 27., 10:07 (UTC)

Kádár Tamás regisztrált vagy 4-5 néven (User:News, User:Kossuthrad, User:HUNgary stb. nem emlékszem mindenre) ő írta ezeket a cikkeket. Egy ideig minden nap írt valamit, lehet számítani rá, hogy még megjelenik. A képes cikk a kezdőlapon is másolmány, azt én hoztam gyorsan össze, hogy frissítsem a képet valami aktuálisabbra, mindjárt módosítok rajta.
A másik dolog amit meg kéne csinálni a dinamic pagelist működéséhez, hogy a dátum lapokat robottal előremenőleg legalább két hónappal létrehozni, különben a kezdőlapon pirosak maradnak a linkek. --Dorothea 2008. május 27., 10:18 (UTC)

Sablon:Forrás

Nem lenne jobb egy egyszerűbb sablon a fő forrás sablonnak? Ez tartalmazza azt a hat információt, amit az emberek 99%-a meg fog adni. A cite web-nek 20 paramétere van, az nagyon sok. A legtöbb paraméter értelmét veszti a wikihíren: a szerzőre nem kell wikilink, híreknél elsősorban az számít, hol jelenik meg. Accesdate, archiveurl+date: visszamenőleg nem lehet szerkeszteni a híreket, ezért ezeket senki nem fogja beállítani.

A cite web megmaradna az alaposoknak.

Ha még is a cite web lesz végül, szerintem akkor is fontos lenne átnevezni forrásra. --Gondnok vita 2008. május 27., 20:34 (UTC)

Ha gondolod, nevezd át és akkor magyarítom. --Gondnok vita 2008. május 27., 20:58 (UTC)

Comment

Akkor valamit csinálni kéne a Szólj hozzá sablonnal, én is így hoztam létre azt a lapot. --Gondnok vita 2008. május 27., 21:47 (UTC)

Kezdőlap vitalapja

Ott üzentek páran neked (adminnak). --Weiner vita 2008. május 29., 19:21 (UTC)

De a kezdőlap interwikijeit be tudod tenni, nem? (Amúgy meg: Legyél bürökrata!) --Weiner vita 2008. május 30., 10:09 (UTC)

Jelöltelek

Wikihírek:Javaslat adminisztrátorok és más tisztségviselők megválasztására --Weiner vita 2008. május 30., 10:28 (UTC)

Sablon kérdés

Meg lehet valahogy oldani, hogy a #time függvény elfogadja a 2008. május 28. -hoz hasonlóan formázott dátumokat? pl.: {{#time: Y|2008. május 28.}}– Gondnok vita 2008. május 30., 17:42 (UTC)

Botflags requests

Could you coordinated that the botflag requests are made on the same local page. Now almost every bot has his own request page. Otherwise it is very hard to make a comment on the requests. And for the stewards is too much work to find out if there is local support for the bots. Carsrac vita 2008. június 2., 11:54 (UTC)

Kiemelt szócikk 1

Légyszíves védd le a Sablon:Kiemelt szócikk 1 sablont DorganBot (Vita | Szerkesztései) 2008. május 31., 19:26 változatára. Azt az oldalt nem szabad módosítani olyannak aki nem érti, hogy működik, de egyébként sem kell módosítani ahhoz, hogy egy cikk lecserélődjön. Gondnok ma kitörölte a sablon paramétereit és bemásolt egy cikket helyette.– Gothika vita 2008. június 6., 11:22 (UTC)

Ugyancsak le kell védeni a Sablon:Vezető hír képpel oldalt is.– Gothika vita 2008. június 6., 11:26 (UTC)

Nem indokolt a sablonok levédése. Miért korlátoznád a szerkesztőket a főoldal szerkesztésében? Ez nem a Wikipédia, itt gyakran fog változni a címlap.

Egyébként nem töröltem ki a sablont, csak kikommenteltem. Továbbá a munka oroszlánrészét nem a Kiemelt szócikk sablon végzi, hanem a kiemelt nagy képpel sablon. Bármikor könnyedén visszailleszthető, ha arra van igény. – Gondnok vita 2008. június 6., 12:37 (UTC)

Már egyszer leírtam a vitalapodon, de leírom itt is: azzal, hogy a sablon le van védve nem korlátozódik a kezdőlapon a kiemelt cikk frissítése csak nem ebben a sablonban kell frissíteni megvan annak helye, azt is leírtam a vitalapodon, hogy hol. Ha pedig meg akarod változtatni a kezdőlapot akkor ne a működő sablonok kódjainak törlésével tedd, hanem hozz létre egy dobozt, mint az oldalsók (keret nélkül ha úgy tetszik) és helyettesítsd azzal, de ne rontsd el azt ami működik. Én ezzel hetekig dolgoztam az incubátorban.– Gothika vita 2008. június 6., 13:12 (UTC)

Válasz Gothika vitalapján. – Gondnok vita 2008. június 6., 13:27 (UTC)

Temporary access expired

Hello Dani. The temporary access you requested on this wiki has expired (see archived request). Thanks. Nick1915 vita 2008. június 13., 08:48 (UTC)

Invitation

As an Administrator, you are allowed into #wikimedia-admin, the cross-wiki coordination channel for Wikimedia administrators. Any member of the channel can invite you in temporarily, but you need an invite exemption from a channel operator to get in whenever you want. Please come to #wikimedia and ask for an invite.

Any admin from any project is welcome and it is a good place for cross-wiki coordination of vandal and spam fighting. It is also useful for new admins to contact more experienced admins in real-time to get help with the more complicated admin tasks such as history merges/splits and importing via Special:Import.

Please remember to translate the interface at betawiki: only and to upload images preferably at commons:

Thank you

Best regards, --Dungodung vita 2008. június 13., 13:10 (UTC)

Képdia sablon

Szia! A Wikipédiában, ahogy a laptörténetből kiderül, a te kezed munkája a Képdia sablon. Sajnos egyszerű importtal nem működik: meg tudnád csinálni itt is? - Xbspiro vita 2010. június 5., 12:17 (CEST)Válasz