Szerkesztővita:Mario1001

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikihírekben, kedves Mario1001!

Üdvözlünk!

A Wikihírek szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikihírekben folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!

Jogsértő

Szia! Sajnos nem lehet máshonnan szó szerint (vagy néhány szó megváltoztatásával) átvenni, mert az a szerzői jog megsértése. A forrásokat felhasználva neked kellene megírni a cikket, a saját szavaiddal megfogalmazva. – Gondnok vita 2009. március 29., 14:41 (CEST)

F1 2009 Ausztrál Nagydíj:Button nyerte meg az Ausztrál Nagydíjat: ez is jogsértő, ezért nem maradhat. Fölösleges más weblapokról idemásolni dolgokat, mert úgyis törölve lesznek. – Gondnok vita 2009. március 29., 18:07 (CEST)

Publikálás

Ez a cikk már megfelel, bár kicsit rövid. :) Még egy lépés hátravan, a publikálás. Csak a publikált cikkek jelennek meg. Annyit kell tenni, hogy kirakni a cikk végére a {{publikált}} sablont, a {{készülő}} sablont pedig törölni. Ezt megteheted te is, vagy kérheted a vitalapon. További jó szerkesztést! – Gondnok vita 2009. március 29., 19:43 (CEST)