Szerkesztővita:Ihame

A szabad hírforrás, melyet bárki szerkeszthet!
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikihírekben, kedves Ihame!

Üdvözlünk!

A Wikihírek szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikihírekben folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Gondnok vita 2008. július 23., 09:13 (UTC)

Gyenge cikkek

Üdv! Látom az saját cikkedet és a Öttusa Eb: a férfi csapat ezüst-, Kasza bronzérmes című hírt is azonnali törlésre jelölted. Ha kifogásolsz egy cikket, inkább vedd le róla a {{publikált}} sablont, és tedd rá {{készülő}} sablont, és jelezd a vitalapon, hogy mi a kifogásod. Főleg más cikkét nem érdemes azzal törlésre jelölni, hogy gyenge. Előbb próbáljuk meg inkább kijavítani őket. – Gondnok vita 2008. július 23., 09:13 (UTC)

Európai Kulturális Örökség

Szia! A cikket, amit elkezdtél, kibővítettem. Ha van még hozzá anyagod, nyugodtan tedd bele. Ha nincs, szerintem ennyi akkor is elég a cikkhez. - Vadaro vita 2008. július 23., 21:35 (UTC)